Тодор Давидов-Гринго побесня заради…

Тодор Давидов-Гринго побесня заради…
3.5 (70%) 2 votes

Здравенякът е категоричен, че всичко това са измишльотини

Бившият съпруг на Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, с когото певицата се събра отново след развода си, изригна.

Гринго, е бесен на клюките, които се носят напоследък по негов адрес.
Припомняме, че според мълвата, той не искал да изпусне ромската перла, за да има кой да го издържа. Клюката носи, че Софи всеки ден оставя джобни на здравеянка, за който се омъжи през март, в средата на лятото пък се разведе, а с днешна дата – той отново топли кревата й.

Гринго

Здравенякът е категоричен, че всичко това са измишльотини

„Имам достатъчно пари да се издържам, може да съм по-богат и от Софка. Тя никога не ме е гледала. Не ми трябват нейните пари. Имам си и те ми стигат да живея“, изригна Гринго.

Около развода му със Софка, тръгна слух, че Тодор Давидов, както е истинското му име, е закъсал за мангизи. Дори от немотия продава брачната си халка.

„Пълни измишльотини. Халката не я давам за нищо на света. Дори в гроба ще си отида с нея. Тя ми е толкова ценна. Спомен за цял свят. Тя е символът на нашата любов със Софи“, категоричен е бившият затворник, цитиран от ежедневник.

Гринго в момента е безработен. Айтоският гларус обаче дълги години бачка в Германия. Според самия него е успял да задели сериозна сума и банковата му сметка била пълна.

„Простихме си всичко. Нямаме драми вече. Всичко е постарому. Обичаме се повече даже след тази раздяла. Във всяко семейство има проблеми. И нашето не е по-различно. Важното е, че се оправихме и сме заедно отново“, казва още бившият пандизчия.

Софи всячески се надява да забременее от любимия си. Тя на няколко пъти прибягва до услугите на врачки, които да й предскажат какво й предстои в живота, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Тодор Давидов-Гринго побесня заради…”

  1. Жулиета

    сеп. 11. 2019

    Ето това е истинска любов а гринго обичайте се

Добавете коментар