Помните ли тотомилионерката леля Гошка? Ето как живее днес

Гласувайте за статията

Късметът й провокира почти всички българи в Испания да играят тото

Няма как да не помните емблематичната леля Гошка, която прибра близо 70 милиона евро от испанската лотария преди няколко години.

Най-богатата тотомилионерка не само в България, но и в цяла Европа, днес харчи умно авоарите си. Гошка разпуска със семейството си по приказните плажове на Средиземно море в Аликанте.

Гошка

Късметът й провокира почти всички българи в Испания да играят тото

Българи, които от години работят и живеят в Аликанте, споделят, че на няколко пъти засичали леля Гошка и съпруга й Марин, хванати под ръка. Двойката се разхождали по прочутата крайбрежна алея на град Аликанте и вечерят в скъпарски ресторанти.

Разпознали я, тъй като на Иберийския полуостров все още се говорело за българската чистачка, която за ден станала един от най-богатите хора в държавата.

Освен по тесните лъкатушещи улички на Аликанте леля Гошка не пропуснала да посети и да се разходи и до прочутият замък „Санта Барбара“, който е една от най-големите средновековни крепости в Испания. По думите на очевидци Гошка наела и малка яхта от пристанището на Аликанте и се отправила към близкия остров Табарка.

След като разгледала единствения обитаем остров в района на Валенсия, тя отплавала до съседния тузарски курорт Бенидорм. Градът е известен още като „Манхатън на Испания“ или „Бенийорк“ заради многобройните си небостъргачи, кацнали на плажа.

„Има си пари жената, спечелила ги е честно, да си ги харчи. Откакто удари джакпота, почти всеки българин тук играе постоянно“, споделя мъж, който от 15 години живее и работи в Аликанте, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар