Гала взриви ефира с това разкритие

Предаването вече е с ново студио
0
Оценете този post

Предаването вече е с ново студио

Тв водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, сюрпризира зрителите с новина, минути преди да бъде даден старта на новия сезон на предаването.
Блондинката, която е родом от Плевен призна, че вече има ново студио и след осем години в Нови Хан, предаването вече е аут от там.

Гала
Предаването вече е с ново студио

„След 8 хубави години, вече всичко е различно. Надявам се, да хареса на всички зрители. Имаме нови декори, всичко е ново. Ще видите каква голяма кухня си имаме и на каква голяма маса ще хапваме. Всеки петък ще си организираме хубав обяд“, заяви тя.

Блондинката разкри, че и през този сезон ко-водещите й ще останат същите. „Панелът няма да има промяна, освен, че масата му ще е по-голяма и хубава“, заяви водещата. Гала призна, че с колегите й ще опитат и през този сезон да са остров на положителното и ще показват хубавите и добри неща около нас.

Припомняме, че преди броени дни от кухнята на предаването издадоха, че водещата е бясна на шефовете си. Причината за това е, че се е наложило да прекрати предсрочно отпуската си, за да вземе участие в подготовката на новия сезон. Разбира се това никак не й се е понравило, защото досега никога не се е налагало да го прави.
Освен това блондинката и екипът й трябвало да заснемат предварително няколко предавания, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.