Крисия направи горещо разкритие Преглеждания: 6909

Тя е категорична, че дори не е получавала такова предложение
0
Оценете този post

Тя е категорична, че дори не е получавала такова предложение

Напоследък се носи доста упорита слух, свързан с ангелогласната певица Крисия Тодорова от Разград. Припомняме, че тя стана известна покрай участието си в „Шоуто на Слави“.

Според мълвата Крисия е напът да се присъедини към екипа на Митко Пайнера. Преди броени дни този слух взриви мрежата. Каква е истината обаче, можете да научите в следващите редове.

Крисия
Тя е категорична, че дори не е получавала такова предложение

Самата Крисия разкрива, че тя също е чела някъде тази новина. Тя обаче е категорична, че никога не е получавала такова предложение. Пред вестник „Марица“, Крисия споделя:
„Много уважавам изпълнителите на „Пайнер“, но това не е моята музика и ако някога получа такова предложение, не бих приела.“

Любимата музика на певицата е джаз. „Обичам да пея в различни стилове, но имам желание да правя модерна и стойностна музика. Искам песните, които ще изпея, да докосват, да носят послание и да оставят следа, категорична е младата певица.

Междувременно стана ясно, че от няколко месеца Пайнера води активна политика на привличането на даровити млади изпълнители. Така в компанията му се озоваха победителят от „Гласът на България“ Радко Петков, както и бившето протеже на Слави Трифонов и участничка в шоуто му Даниела Пирянкова.
Младежите вече са в подготовка на първите си песни, които ще бъдат в дуети с далеч по-опитни изпълнители – Анелия и Джордан, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.