Златка Райкова се тъпче на воля, заряза диетите! (още подробности)

Златка Райкова се тъпче на воля, заряза диетите! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова се отказа да се тормози с диети по време на бременността!

Бременната Златка Райкова признава, че много обича сладолед и цяло лято се тъпче със замразения десерт. Плеймейтката скоро ще дари бившия футболист Благой Георгиев – Джизъса със син. И не спазва никакви хранителни ограничения, дори напротив – много си угажда.

Златка Райкова

Златка Райкова спря диетите, хапва си стабилно

По това може да се съди и от последните й папарашки снимки по бански, от които ясно личи целулитът по задната част на бедрата и дупето й, твърди вестник „Уикенд“.

Блондинката винаги е била в перфектна форма, но явно бременността не се отразява добре на фигурата й. „В този период й е простено, след раждането бързо ще влезе във форма”, коментират почитатели за Златка.

Друг е въпросът обаче доколко Благой Георгиев подкрепя решението й да яде, колкото и каквото си поиска. Въпреки че дава вид на безнадеждно влюбен и омаян от плеймейтката, той си е женкарят, когото познаваме.

Знаем как заряза бременната Христина Витанова преди години, а после и официалната си съпруга Есмер Омерова, която го дари със син. Дали Благо ще успее да се въздържи, или отново ще кръшне някъде, тепърва ще разберем.

Златка Райкова обаче не е като предишните му кротки любими, а фурия, която едва ли ще го остави да си вее байрака.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар