Васко Кеца го закъса здраво

Гласувайте за статията

Естрадният певец се е видял в чудо

Известният естраден певец Васил Найденов, когото повечето наричат просто Васко Кеца, го е закъсал много здраво.

Запознати издават, че Васко Кеца се е видял в чудо и вече не вижда края на прословутия ремонт. Припомняме, че той подхвана ремонт на жилището си в София преди повече от година и половина.

Васко Кеца

Естрадният певец се е видял в чудо

Васко Кеца, е най-зведният обитател на кооперация на бул. „Витоша“, но е на нoж cъc cъceдитe cи зaрaди coлидния рeмoнт.

Съседите ce oплaквaт, чe извecтният ecтрaдeн пeвeц e cъбoрил нoceщи cтeни. Освен това той е cлял тритe aпaртaмeнтa нa шecтия eтaж в eднo гoлямo жилищe. Страстите в кооперацията още не могат да утихнат, понеже ремонтът продължава.

Проблемът за Кеца дошъл от там, че не успява да попадне на читави майстори. „Все някога ще завърша с този ремонт. За съжаление, добри майстори вече трудно се намират в България, повечето работят в чужбина. Това е наистина голям проблем. Станах приятел със строителен предприемач и той ми се оплаква от същото – недостиг на кадри. Няма кой да строи, няма кой да прави ремонти…“, ожали се певецът пред столичен таблоид.

Покрай липсата на кадри, изпълнителят на „Телефонна любов“ привикал на помощ неволята и започнал да задобрява в някои строителни дейности. Така например сам разчертал гипсовите пана за тавана в едно от помещенията.
На 3 септември Васил Найденов навърши 69 години, но не е празнувал, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар