Ново 20: Бившата на Филип Плейн – Морган Брит купонясва в Студентски град!

Ново 20: Бившата на Филип Плейн – Морган Брит купонясва в Студентски град!
5 (100%) 1 vote

Бившата на Филип Плейн – Морган Брит купонясва у нас!

Бившата приятелка на дизайнера Филип Плейн – Морган Брит, пристигна в София преди няколко дни. Каква е целта на пътуването й не е ясно. Но определено присъствието й направи голям фурор по нощните заведения в столицата.

Филип Плейн

Бившата любима на Филип Плейн дойде у нас

Тя не спира да публикува снимки и клипчета от пребиваването си в София, като споделя и много публикации на нашенци, които са я видели в няколко известни нощни заведения.

Морган е била засечена в култов нощен клуб в „Студентски град“ в компанията на малката дъщеря на Фатик – Адриана Тюркмен.

Плеймейтката Гергана Райчевска също се похвали в Instagram, че вечеря с красавицата в скъпарски ресторант в един от най-известните хотели в столицата. Припомняме, че Морган стана популярна в България след жестокия скандал с плеймейтката Моника Валериева.

Двете се „хванаха за косите“, когато нашенката отиде на гости на дизайнера Филип Плейн в имението му в Кан. Снимка, на която Валериева и Плейн са се награбили, бе повод за последвалия скандал. И обмяната на грозни обиди между американката Морган и родната силиконка.

След като Моника Валериева направи драмата публично достояние, но не получи желаната подкрепа от феновете си, дизайнерът я натири и се върна при голямата си любов.

Плейн и Морган обявиха официално раздялата си преди няколко месеца, като изтъкнаха, че между тях винаги ще има силна връзка и приятелство, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар