Потрес: Какво се случва с Джулия Робъртс?! (виж тук)

Гласувайте за статията

Джулия Робъртс изплаши папараците!

Папараците рядко хващат Джулия Робъртс на разходка (или пък тя успява да се крие твърде успешно от тях). Но това може би е за добро. Наскоро актрисата беше забелязана от камерите в Лос Анджелис с чашка кафе в ръка и видът й предизвика доста въпроси.

Джулия Робъртс

Джулия Робъртс е станала още по-слаба

Робъртс или се е престарала с отслабването, или просто възрастта й се отразява така – лицето на „хубавата жена“ на Холивуд е видимо изпито.

Бузите й са хлътнали, а гънките покрай устата са се задълбочили, придавайки на Джулия уморен и огорчен вид. Пък съвсем доскоро Робъртс дори и без грим и облечена с нелеп халат ни поразяваше с красотата си и със сияйната си усмивка.

Трябва обаче да признаем, че във всичко останало звездата и този път изглежда великолепно. Стилният черен гащеризон подчертава фигурата й, а небрежните къдрици се връзват идеално с „кежуъл“-образа й.

Може би Джулия просто не бива да се опитва да бъде прекалено стройна – фигурата й и без това винаги е предизвиквала възхищение.

Излишната кльощавост пък изобщо не й отива – както впрочем и на много други звезди. Наскоро и друга холивудска икона разстрои почитателите си с изтощено лице – и тя е Шарън Стоун. Феновете й се надяват всичко да се дължи на несполучлив грим и лош ракурс, а не на някакви здравословни проблеми.

Напомняме, че преди две години Джулия Робъртс отбеляза своеобразен рекорд, като беше призната за пети път за най-красивата жена на света според People.

Експерти пресметнаха, че през 28-те години от първото присъждане на тази титла Робъртс е била „кралица на красотата“ 17.86 % от времето. Надяваме се така да продължи и занапред и актрисата отново да ни порази с хубостта си.

Източник: woman.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар