Дженифър Лопес иска да се омъжи в църква! (още подробности)

Дженифър Лопес иска да се омъжи в църква! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Дженифър Лопес иска да направи църковна сватба!

На 50 години и с три брака зад гърба си, Дженифър Лопес този път смята да вдигне сватба по всички традиции. Откакто се сгоди за Алекс Родригес този март, латината, известна със своя рaботохолизъм и перфекционизъм, поставя връзката и любовта над кариерата си.

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес иска да се венчае пред Бога

„Бракът е важен и за двама ни. Ние идваме от традиционни латино фамилии и искаме това“, коментира в новия брой на сп. ES Magazine звездата.

Лопес е толкова фокусирана този път да запази семейното си щастие, че дори наскоро поиска съвет от съдийката Рут Джинсбърг, която бе омъжена за съпруга си цели 50 години, преди да почине през 2010.

86-годишната дама на драго сърце сподели с нея мъдрост за щастлив брак, предадена й от нейната свекърва в деня на сватбата й. „Тя ме дръпна настрани и ми разкри каква е тайната на щастливия брак. А именно – понякога помага да си малко глух“, разкри певицата пред медията.

Що се касае до самата венчавка, Дженифър сподели: „Никога не съм се омъжвала в църква. Бях омъжена три пъти – веднъж за 9 месеца и веднъж за 11 месеца, които изобщо не броя за бракове. Но бях омъжена за Марк Антъни цели 10 години и имаме деца. Искам голяма сватба, искам да се омъжа в църква този път“.

Запитана как оцелява десетилетия в шоубизнеса и то не само като певица, а и като актриса, Лопес коментира: „Това е тежък бизнес и не е за хора със слабо сърце. Той изяжда хората. За да оцелееш години наред, трябва да си дебелокож.

Мислела ли съм, че ще правя това на 50? Никога не съм смятала да спирам, но не очаквах това да е най-хубавият момент от моя живот. На нас жените ни се втълпява, че всичко приключва на тези години.

Но истината е съвсем различна. Аз продължавам да раста и да се развивам с всяка следваща година и това е вълнуващо“, категорична бе дивата.

Източник: Tialoto.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар