Григор Димитров се връща в България: Ето кога пристига!

Григор Димитров се връща в България: Ето кога пристига!
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров се връща у нас през ноември!

Бащата на тенисист номер 1 на България Григор Димитров, Димитър Господинов, беше удостоен със званието „почетен гражданин“ на Хасково. Отличието бе връчено на треньора на тържествена сесия на Общинския съвет на днешния празник на града.

Григор Димитров

Григор Димитров си идва у нас през ноември

Така той стана втория член от фамилията, който е носител на званието след след сина си, първата ни ракета Григор Димитров, който също е почетен гражданин на южния областен център от 31 януари 2014 година.

“Горд и щастлив съм с признанието. Това е признание за целия спорт в града. Доста хора преди мен са положили основите на тениса и аз съм щастлив, че успявам да допринеса за неговото развитие.

Надявам се на подкрепа и от вас, медиите, добави по-късно пред репортери треньорът”, каза Господинов от сцената на драматичния театър „Иван Димов“. Където се състоя церемонията.

Той увери, че се гордее с Григор: “Най-важното и радостното е, че последният ядрено-магнитен резонанс мина преди US Open. Григор имаше 40 процента разкъсване на мускула в раменната става. В момента обаче няма абсолютно нищо и затова може би това е една от причините да бъде освободен и да играе с по-голямо желание.”

“Винаги, когато той се чувства добре на корта и когато представя най-доброто, винаги съм бил удовлетворен. Григор не е спирал да мисли за Хасково и при всеки един удобен момент си идва в града.

По всяка вероятност следващата му среща с вас, медиите, ще бъде през месец ноември”, съобщи още Господинов в отговор на журналистически въпрос.

Източник:Спортал

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар