Кола е блъснала дъщерята на Гала. Какво е състоянието й?

Гласувайте за статията

Тя разказа сама за случката

22-годишната дъщеря на тв водещата Гала – Мари, е преживяла доста неприятен инцидент.

Мари Будева е била блъсната от автомобил. Случката бе споделена лично от нея. Тя дори я определи като „забавната“ история от лятото си.

Гала

Тя разказа сама за случката

Мари реши да изпита феновете си, задавайки им следния въпрос: „Познайте кое от трите е истина“. Опциите за отговор бяха: „Това лято бях на море три седмици“, „Това лято ме блъсна кола“ и „Това лято най-накрая се научих да пия кафе“. Верният отговор в анкетата на дъщерята на Гала, е именно за катастрофата, като малко след това тя разказа и какво точно се е случило, пише в. Труд.

„Отидох на море едва за 4-5 дена и нелепото беше, че именно там се сблъсках с колата на един приятно подпийнал руснак… или беше румънец?!“, започва дъщерята на Гала и продължава: „Историята беше много забавна. Той даваше назад пред мидената ферма в Дълбока (там е доста стръмно), а аз си стоях до багажника на колата и нещо обяснявах. И просто се чу туп.

Аз му счупих парктроника, той ми подари две три синини и story-та за разказване“.
Дъщерята на Гала дори се пошегува, че нейни приятели са я посъветвали да ходи навсякъде с камера, защото постоянно й се случват доста нелепи неща, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар