Браво! Крисия категорично отказа на Пайнер (още подробности) Преглеждания: 1267

Малката пораснала Крисия отказа на Пайнер
0
Оценете този post

Крисия отказа на Пайнер, не иска и да чуе!

Слухове, че Крисия става част от музикална компания “Пайнер”, взривиха феновете преди дни. Каква е истината? “Бях прочела някъде за тази новина, но реално такова предложение никога не съм получавала“, сподели Крисия пред вестник “Марица”.

Крисия
Малката пораснала Крисия отказа на Пайнер

„Много уважавам изпълнителите на „Пайнер“, но това не е моята музика. И ако някога получа такова предложение, не бих приела”. Любимата музика на Крисия е джаз.

“Обичам да пея в различни стилове, но имам желание да правя модерна и стойностна музика. Искам песните, които ще изпея, да докосват, да носят послание и да оставят следа”, категорична е младата певица.

Пред вестник „24 часа” детето-чудо от „Шоуто на Слави“ разказва, че ще бъде 9 клас в музикалното училище в София в паралелка с поп и джаз пеене. Живее на квартира в столицата заедно със сестра си, а родителите й са в родния Разград.

“В началото, докато свикна сама, ми беше трудно, но се налагаше бързо да се справя. Липсваха ми много семейството и близките хора”, признава тя. Заради голямата си популярност Крисия усещала понякога преднамереност и престореност в някои хора.

“Но като цяло ме приеха добре, сега се чувствам нормално”, казва тя. Преди да напусне родния си Разград, Крисия посещаваше уроци по пеене, китара и актьорско майсторство. Сега обаче няма време за всичко.

“На пеене ходя в училище. Засега не ходя на уроци по китара и актьорско майсторство, но мисля тази година да намеря време и за това”, казва талантливото момиче. Заради натовареността си няма време и за нови хобита.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.