Взрив: Кирил Танев е новият мъж до Златка Димитрова! (виж тук)

Взрив: Кирил Танев е новият мъж до Златка Димитрова! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ето го новият на Златка Димитрова – Кирил Танев!

На първа романтична почивка с новия мъж до себе си бе Златка Димитрова. Чаровницата, по-известна просто като Черната Златка и фитнес инструкторът Кирил Танев отскочиха до Италия, но дискретно.

Златка Димитрова влюбена до уши в Кирил Танев

Влюбените много внимаваха да не пуснат общ фотос. Но пък се регистрираха едновременно от един и същи места-ресторанти и исторически забележителности.

Вчера новата светска двойка се прибра в България за радост на приятелките на Златка Димитрова, които чакаха подаръци.

„Връщам ви я”, отсече Кирил Танев, но очевидно любимата му не е издържала дълго без него, защото още днес сутринта отиде на тренировка във фитнеса.

Златка и Кирил са двойка от няколко месеца, след като брюнетката се раздели за втори път с бащата на детето си Миро. Бившият й също бе забелязан с нова жена по морето.

Миналата година Златка Димитрова също имаше лятна афера, която обаче приключи с крах и тя се върна при Миро за зимата, пише hotnews.bg.

Колкото и да се опитваше да скрепи връзката си с Мирослав в името на общото им дете, Злати явно не успя. Очевидно е, че между двамата има огромни пукнатини, които не могат да бъдат запълнени. Дано с Кирил тя най-после да е щастлива!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар