Горещо: Ники Кънчев се заигра с младата Полина! (още подробности)

Гласувайте за статията

Ники Кънчев се заигра с млада красавица футболистка!

Водещият на „Стани богат“ и „Вип Брадър“ Ники Кънчев се заигра с дамите от женския футболен отбор на „Риал“ – Ковачевци. При това показа, че му е особено приятно – има си хас…

Ники Кънчев

Водещият Ники Кънчев точи лиги по красавицата Полина Ръсева

Сред момичетата, които играха на пясъка с водещия, бе и нападателката на женския национален отбор по футбол Полина Ръсина. Която прикова погледите на Кънчев и останалите мъже от компанията, пише вестник „България Днес“.

„За волейбола е ясно, но тия дни приех ново предизвикателство! Разцъкахме на „21“ с… момичетата от любимия ми футболен отбор „Риал“ от Ковачевци. Топката не пада“, сподели Ники Кънчев в социалните мрежи, където публикува и клип към заигравката с момичетата.

Полина, която е родом от Студена, прави много силен футболен сезон и бележи гол след гол. Блондинката демонстрира и завидна фигура.

Колкото до Ники Кънчев, тази година той остана без обичайния си огромен хонорар от Големия брат и това никак не го изненада приятно. Той продължава да разчита на работата си в радиото, както и на частни събития, на които е водещ.

Колкото до личния му живот, той още е в отлични отношения със съпругата си. Макар навремето медиите да му преписваха любовни връзки, в това число и с чаровницата Поли Генова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар