Неочаквано: Ето как си вади хляба щерката на Белослава!

Неочаквано: Ето как си вади хляба щерката на Белослава!
5 (100%) 1 vote

Щерката на Белослава се прехранва с тишърти!

Дъщерята на известната певица Белослава захлебва това лято от търговия с тишърти и шапки за сърф. Предприемчивата 22-годишна Дара, която е студентка в Художествената академия в специалност „Плакат и визуални изкуства“, наследява бизнес нюха от баща си Евгени Йонов.

Белослава

Белослава е много близка с дъщеря си и горда с нея

Младата жена създава фирма, която търгува със стоки за сърф и дори купува машина за печатане на фигури за тишърти, пише вестник „България Днес“.

Родителите й също не чакат да паднат пари от небето. Те имат хотел-ресторант на Южното Черноморие и ресторант в София. Цялото семейство е фен на водните спортове и всички могат да карат сърф, ски и джет.

Самата й родителка Белослава отдавна е доказала, че е жена, която умее да работи и да се справя сама с живота. Без значение от мъжкото рамо до себе си, певицата е работохоличка. И не може да седи на едно място.

Може би го е наследила и от нейната майка актрисата Анета Сотирова. Трите дами са изключително близки и гледат да прекарват заедно по женски всяка свободна минута. Очаква се Дара тепърва да изненадва обществеността и името й да се разчуе като това на баба й и майка й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар