Евала: Вижте Аня Пенчева без капка грим! (още подробности)

Гласувайте за статията

Аня Пенчева се показа без капчица грим по лицето си, изглежда чудесно въпреки това!

Актрисата Аня Пенчева не се притеснява да се показва без грим, когато не е на сцената, и дори да се снима в този вид. Нещо, което болшинството нейни млади колежки или обикновени момичета няма да направят никога. Аня обаче се престраши и получи комплименти за смелостта си.

Аня Пенчева

Аня Пенчева е красива и без грим, въпреки годините и бръчиците по лицето

Нейната колежка Марта Вачкова пусна фотоси с вечния секссимвол и звездата на Народния театър Мария Каварджикова. От които се вижда как изглеждат, преди да минат през гримьорната. От тях става ясно, че и трите дами, които са на над 60 години, са прекрасни в натурален вид, пише вестник „Уикенд“.

Кадри са заснети на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот”, преди да пристигнат гримьорите. Аня Пенчева влиза с малка роля в сезон 8 на продукцията, който тръгва в началото на септември. Участието й ще е епизодично, но вече се очаква с нетърпение.

Тя ще бъде една от изненадите на сериала, в който се връщат и две от любимите му звезди. Това са Димо Алексиев и прероденият му брат от първите сезони на поредицата. Епизодите стартират утре в 20 часа в ефира на Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар