Бомба: Ето с кого е в момента бившата на Тото от СкандаУ! (Кака Яна откри любовта)

Гласувайте за статията

Голямата любов на Тото от СкандаУ си намери ново гадже!

Бившата половинка на рапъра Йонислав Йончев, по-известен просто като Тото от СкандаУ най-сетне успя да го превъзмогне. И слава Богу, защото рапърът вече е сериозно обвързан и чака дете от новата си приятелка Кристин Петринска.

Тото от СкандаУ

Тото от СкандаУ не е единственият в сърцето на Яна

Оказа се обаче, че и Яна Червенкова, по-известна като Кака Яна, си има сериозен приятел, еколог по професия. Запознават се покрай общите си интереси. И двамата са върли природозащитници и се срещат по време на протест, свързан с опазването на околната среда, пише вестник „България Днес“.

Яна и рапърът от „Скандау“ имаха дълга връзка, която приключи след изневяра от страна на Тото. Изпълнителят не отрече, че неведнъж е кръшкал на гаджето си.

След като Яна го хваща в крачка, той си признава всичко. След раздялата й посвети песента „Чужди усмивки“, която стана хит.

Странното е, че съвсем скоро след раздялата им Тото от СкандаУ се представи с новата си Кристин. Както знаем, тя е танцьорка и някак наподобява на Яна по визия и излъчване. Рапърът се кълне, че именно Крис е любовта на живота му и не е обичал друга като нея.

Това със сигурност е наранило достойнството на Кака Яна, но тя е силно момиче и очевидно е продължила напред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар