13-годишният Валери Божинов – младши скъса публично с гаджето си! (виж тук)

13-годишният Валери Божинов – младши скъса публично с гаджето си! (виж тук)
3 (60%) 2 votes

Валери Божинов – младши скъса публично с гаджето си!

Наследникът на Валери Божинов и Алисия се е разделил с гаджето си Дария Томова със скандал. 13-годишното момиче и наследникът на Божигол бяха гаджета няколко месеца. Като не спираха да обясняват колко много се обичат, да се наричат „моето всичко“ и т.н.

Валери Божинов

Синът на Валери Божинов скъса с гаджето си

Но и не спираха да информират приятелите си в Инстаграм, когато късат. А това се случи на няколко пъти, като последният изглежда окончателен, пише вестник „Уикенд“.

Родителите на тийнейджърите ги подкрепяха, но преди дни е дошъл краят на детинското увлечение. Двамата дори изтрили всички свои общи снимки от социалните мрежи.

Синът на Валери Божинов върви по пътя на баща си не само във футбола, но и с жените, одумват го в социалните мрежи.

И изглежда не се държи особено добре с тях, съдейки по разкритията за него, които Дария направи в Инстаграм, а именно – че малкият Валерко я е обиждал.

Момичето първо се оплака как се е държал той с нея, но Божинов, за да не остане по-назад, пусна клипче как изхвърля през терасата подарък – магнит с тяхна обща снимка.

По-голямата част от кавгата им изтече в нета, тъй като пубертетите направиха публично достояние чатовете със скандалите си.

Това, че живеят в различни градове – тя в Пловдив, а той в София и че рядко се виждат, вероятно е основната причина двамата да се карат толкова често.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар