Кандидат-кметът на „Демократична България“ Борислав Игнатов призна за порното на годеницата си (+ Как го използва, за да печели от него)

Кандидат-кметът на „Демократична България“ Борислав Игнатов призна за порното на годеницата си (+ Как го използва, за да печели от него)
5 (100%) 1 vote

Борислав Игнатов от „Демократична България“ призна за порното на годеницата си. Ето как опита да печели от него

Кандидат-кметът на „Демократична България“ Борислав Игнатов се оказа по-долнопробен и от порното на клетата си приятелка. А че е клета, вече няма съмнение, щом попада все на полумъже. За единия се налага да позира в срамни пози, а другият три дни се чуди дали да я защити.

И накрая го прави с една единствена цел – да спаси кметската си кампания, търсейки съжаление. Едва днес призна истината, която ПИК написа още в четвъртък – че снимките са на половинката му.

Кандидатът за градоначалник на София за първи път направи коментар по темата. И призна, че е бил наясно с компроматните кадри.

Правил ги бил бившият й приятел преди много години и той знаел, казва днес Игнатов.

Не обяснява обаче защо са качени в световни порно сайтове и защо е крил досега за тежкия компромат, с който може да бъде рекетиран и който го превръща в зависим политик.

Това е още по-унизително и за приятелката му, и за него.

Мъжко щеше да е, ако беше казал истината още в първия момент и ако веднага беше застанал зад нея. Полумъжът Игнатов обаче не събра тази смелост, въпреки че от години е знаел за въпросните снимки. Дори е влязъл в политиката, съзнавайки, че е зависим и може да стане жертва на изнудване с въпросните компромати.

Още по-лошо – подведе цялото общество и вкара държавата в опасно торнадо от лъжи и интриги.

Замълча си дори, когато бе посегнато на свободна и независима медия и псевдоморалисти за собствен реванш зовяха за политическа репресия. Така ли ще управлява София? С лъжи, спотаяване на компромати, бягство от истината и линч на неудобните. Ето това е отвратително.

Снимки: ПИК

Източник: ПИК

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Кандидат-кметът на „Демократична България“ Борислав Игнатов призна за порното на годеницата си (+ Как го използва, за да печели от него)”

 1. Ивета

  сеп. 10. 2019

  Много грозно от страна на Борислав Игнатов ..много грозно

 2. Иван

  сеп. 10. 2019

  Ако кандидат-кметът на „Демократична България“ Борислав Игнатов имаше малко морал, щеше да се откаже от кметската надпревара, след тези скандални снимки на жената до него!

 3. Тренчи

  сеп. 15. 2019

  Жалък маркетингов трик на Игнатов, който много добре показва що за стока е!

Добавете коментар