Кандидат-кметшата Йорданка Михайлова лъсна в най-големия порносайт за възрастни, оказа се истинска звезда там

Истинска звезда от филмите за възрастни се оказа приятелката на кандидат-кмета от "Демократична България" Борислав Игнатов - Йорданка Михайлова. Дамата е с качено публично домашно порно в сайта Xvideos от потребител BiohazardBg в албума Kurneliq123 (всеки може да го намери през Google). Този албум не е само с порно снимки, което очевидно ни навежда на мисълта, че Йорданка и бившият или настоящият й приятел (кандидат-кмет) са просто либерални порно маниаци, които не виждат нищо лошо в това сексуалните им подвизи да са публично достояние и дори комерсиални платформи като Xvideos да изкарват пари от тези неща.

Подобен профил е бил регистриран и активен в друг порно сайт – Xhamster, но впоследствие е деактивиран. Все още публични са коментарите на Kurneliq123 в Xhamster, които свидетелстват за сериозна активност и в тази порно платформа, включително размяна на видеа и хвалебствия. Kurneliq123 е обект на дискусия и в еротичния форум на Data.bg, където мъже обсъждат опита си с предлагащи платена любов жени.

Има и втори неактивен профил, с който е регистрирала онлайн магазин BIgnatov в известна международна търговска платформа. Магазинът към момента също е неактивен. И това е доказателство как подобни обвързаности могат впоследствие да поставят в зависимост и кандидат кмета. По всичко личи, че 

годеницата на един либерален кандидат-кмет е с крайно либерално отношение по темата домашно порно.

И е качила собственото си домашно клипче в най-популярния порно сайт в света, който към днешна дата е в топ 50 най-посещавани сайтове в интернет.

[caption id="attachment_602918" align="aligncenter" width="300"]Снимки: ПИК Снимки: ПИК[/caption]

Знаете ли как The Sun оправдаха публикуването на голия принц Хари?

Подобни скандални случаи не са прецедент в световната практика. От изданието на Рупърт Мърдок просто казаха, че Хари е публична фигура, която ще представлява британския народ и тъй като той не е положил нужните усилия да не бъде фотографиран публично гол, то очевидно това отразява морала му и британските граждани имат нужда да бъдат информирани за тази страна от неговия характер. Тъй като след поемането на кралските длъжности, този характер ще отразява, формира и изгражда както силните, така и слабите страни на Великобритания.

Джеф Зукър, изпълнителният директор на телевизия CNN в продължение на 2 години обясняваше, как любимата сексуална практика на президента Тръмп е да се къпе в „златен дъжд“.

Тоест, да лежи, докато сексуалните му партньорки уринират върху него. И потенциално да пие тази урина. И американските избиратели трябвало много ясно да си представят как президентът гълта урина, защото това му създавало зависимост от Путин.

[gallery ids="602917,602916"]

Е, накрая цялата история излезе изфабрикуван и изфантазиран компромат на лагера на Хилъри Клинтън и няколко високопоставени служители в ФБР, но пък CNN не се трогна.

Източник: ПИК