Пълен потрес! Годеницата на кандидат-кмета на „Демократична България“ лъсна в скандален порно чат с вибратори (Мегаскандални снимки – 18+)

Пълен потрес! Годеницата на кандидат-кмета на „Демократична България“ лъсна в скандален порно чат с вибратори (Мегаскандални снимки – 18+)
5 (100%) 2 votes

Годеницата на кандидат-кмета на „Демократична България“ лъсна в скандален порно чат

 

Скандални порно снимки на годеницата на кандидата за кмет на „Демократична България“ Борислав Игнатов лъснаха в тайни порно чатове. На кадрите Йорданка Михайлова е заснета във вулгарни пози, на които се забавлява с играчки за възрастни. И в същото време с широка и предизвикателна усмивка гледа камерата.

Затова сигнализирал читател на ПИК, според когото имало и видео подвизи с палавата блондинка, но гледането им изисквало вътрешен достъп до въпросните секретни чатове. Ако се съди по няколкото снимки, видеата са вероятно доста по-пикантни.

Една от снимките показва как годеницата на архитекта от Варна е налапала огромен червен вибратор, а на друга сама си го монтира на едно място.

Най-скандален е третият кадър, на който се вижда как снимащият мъж се намесва в играта на палавата Йорданка и вкарва в нея втори лилав вибратор. Неизвестният мачо с крак бута секс играчката, докато в същото време тя смуче с кеф червения вибратор.

Обстановката, в която се разиграва долнопробното порно, е не по-малко шокираща – мизерна и мръсна стая, с разхвърляни дрехи и обувки навсякъде. Според потребителите, разменящи си снимките в порно чатове, те са правени от бивше гадже на Йорданка по времето, когато е била студентка.

На кадрите се вижда, че днешната годеница на кандидат-кмет с 4-5 години по-млада, което означава, че вероятно не са правени от Борислав Игнатов. Проверка на ПИК установила, че връзката на Михайлова с варненския архитект датира от близо 3 години, а наскоро двамата дори започнали да мислят за сватба.

След студентската скамейка палавата Йорданка се изявявала като активистка на „Да, България“ и именно покрай политическите страсти се залюбила с Игнатов, издават пък партийни другари на архитекта. Връзката им била доста бурна и двамата бърз заживели заедно, а любовта им грее и от общи снимки във фейсбук.

Снимки: ПИК

Снимки: ПИК

С днешна дата блондинката била неотлъчно до архитекта по време на предизборната му кампания, като играела ролята на негов фотограф и видеооператор.

 

Източник: ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар