Хороскоп за 9 септември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
За голяма част от знака понеделник изглежда романтичен и по-неангажиран. Имате огромен шанс в сферата на любовта, но и срещите с приятели ще удовлетворят емоционалните ви потребности. Не е изключено да бъдете зарадвани с подарък. Впрочем денят е доста изгоден и за професионална реализация.

Скорпион
Денят е прекрасен за уреждане на домашни дела, но и на работното място ще постигнете желаните резултати. Важното е да сте в разбирателство с околните и старателно да избягвате конфликти. Пазете здравето си! Приятел или роднина ще ви помогне финансово или в материален план.

Стрелец
Понеделник е силно благоприятен за срещи с приятели и за такива в обществото. Ще се изяснят интересуващи ви фактори, влияещи както върху личния, така и върху професионалния ви живот. Не се притеснявайте, ако приятел или друг близък човек ви предложи материална подкрепа.

Козирог
Нищо чудно мнозина от знака да се чувстват като във вакуум – денят е доста объркващ и притесняващ. Внимавайте, застрашени сте от допускане на грешки. Не отхвърляйте подкрепа от влиятелен мъж. Дамите обаче вероятно ще се почувстват неприятно обвързани по този начин. За всички обаче се очертава справяне.

Водолей
Денят е с подчертани любовни оттенъци за знака, но изглежда всичките емоции са съсредоточени в семейните отношения. Имат прекрасни възможности да разрешат трудни до този момент проблеми. В работата също ще им върви и тук ще ги радват хармонични връзки. Очертава се съществена подкрепа от приятел.

Риби
За вас са характерни задръжки и проблеми в делата, но с известни компромиси и договаряния ще постигнете добри резултати. Не пренебрегвайте приятелството и всичко, което произтича от хармоничните отношения. А днес те са гаранция за придобивки.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар