Хороскоп за 9 септември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Понеделник ще ви затрупа с работа, като не са изключени и допълнителни психически натоварвания. Препоръката е да се обърнете за подкрепа към приятелите. Има на кого да разчитате и нищо чудно да бъдете приятно изненадани от подреждането на обстоятелствата.

Телец
Вие сте представители на поредния знак от Зодиака, за които приятелите днес ще изиграят главна роля относно постигането на желания успех. Освен това не сте лишени от покровителството на високопоставен човек. Ще ви се открият пътят и начините за реализация на труда ви. Ще удовлетворите материалните си интереси.

Близнаци
За много Близнаци понеделник като че ли поставя край на един етап и начало на нещо ново в живота им. Хубаво е да организират срещи с приятели и познати. Не е изключено ненадейно за самите тях да се предоставят възможности за разрешаване на проблемите им. Важни разговори, ценни съвети, протекции.

Рак
Денят е напрегнат, но по никакъв повод не изпускайте нервите си и не влизайте в конфликт. Повече успех ще имате, ако отстъпите, отколкото ако налагате исканията си. Не е лошо да се консултирате и да обмените мнение с приятели и по-опитни от вас хора. Необходимо е да действате бързо и да проявите решителност.

Лъв
Понеделник не е от леките дни, но звездните позиции фиксират влиятелни протекции за вас. Стремете се към хармонични връзки. В лицето на по-възрастен мъж ще имате истински благодетел. Има вероятност за материална подкрепа. Изпъкват и силни любовни вибрации, но се препоръчва въздържаност.

Дева
И за вас денят е напрегнат. Не сте предпазени от неконвенционални посегателства, внимавайте и самите вие да не допускате грешки. Съществена е ролята на приятелите, а и препоръките са да действате в сътрудничество. Обща дейност и общи вложения гарантират успех и придобивки.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар