Разплетоха мистерията с истинския гроб на принцеса Даяна

Гласувайте за статията

22 години след кончината й темата все още е актуална

Сензационни нови снимки показват точното място, където принцеса Даяна е била погребана тайно преди 22 години, според скандална теория.

„Дейли стар“ пусна снимки на строго охраняваната крипта на църквата, където са поставени останките на „принцесата на народа“.
Фотосите показват объркана следа от сух цимент, която маркира мястото, където очевидно е бил пуснат ковчегът на Лейди Ди.

принцеса Даяна

22 години след кончината й темата все още е актуална

Тя е направена отвъд високата стоманена ограда, която заобикаля криптата, украсена с предупредителни знаци, а портите са заключени с вериги и катинари.

Британска медия разкрива, че на мястото има и сензори за движение, които са насочени към всеки сантиметър от криптата. Мерките за сигурност пък са значително засилени, след като е тръгнал слухът, че там лежи тялото на принцеса Даяна.

Теорията, която заплашва да засенчи още една годишнина от погребението на принцесата, предполага, че Лейди Ди е погребана именно в църквата „Света Богородица“ в Грейт Брингтън, Нортханс.

Даяна е посещавала много често храма като дете, което засилва убежденията, че останките й са заровени там.
За да придадат повече тежест на теорията, местните жители, които по-рано твърдяха, че има „подозрителна“ дейност в църквата, превзеха селото в нощта на погребението.

Епископът на Питърбъро веднъж предприе важна стъпка по свидетелството за погребението на Даяна и заяви, че тялото й е погребано в Алторп, при останалото й семейство, а не в църквата.
Но 22 години по-късно, феновете продължават да посещават храма с убеждението, че там е истинският й гроб, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар