Нов кошмар за Ирена Милянкова Преглеждания: 3108

Мълвата носи, че двойката е пред развод
0
Оценете този post

Мълвата носи, че двойката е пред развод

Поредният гръм в рая изживява в момента Ирена Милянкова.

Красавицата, която е майка на цели 6 деца, ту преоткрива любовта в лицето на съпруга си Никола Чолаков, ту стига до жестоки сривове заради нея.
В момента манекенката е в поредния тих конфликт с мъжа си Никола Чолаков, който я оставил сама в най-трудния момент в живота й, пише „Уикенд“.

Ирена Милянкова
Мълвата носи, че двойката е пред развод

Ирена Милянкова е трябвало да се оправя съвсем сама и както може, когато 3-годишната ѝ дъщеря Вики пострадала жестоко и се наложило да я приемат в болница по спешност. През това време Никола бил в Гърция.

Отношенията между бившата моделка и любимия й от няколко месеца буксуват. Двамата все пак успяват да ги изгладят след всеки конфликт помежду си.
Яростта на Ирена Милянкова към Никола обаче се изострила до крайност, когато 3-годишната им дъщеричка Вики била приета в „Пирогов“.

Така и не става ясно какво точно се е случило

Майката и досега не е споделила публично какво се е случило. Знае се обаче, че детето е било в противошокова зала. Всеки е наясно, че там се приемат само най-тежките случаи, често с опасност за живота. Предполага се, че момиченцето е паднало и е ударило лошо главата си.
Състоянието му било изключително сериозно.
Благодарение на бързата реакция на майката и професионализма на медиците в крайна сметка се разминало само с няколко шева на веждата.

Докато обаче се стигне до този благоприятен изход, Ирена била на ръба на нервна криза. Не само че се притеснявала за малката Вики, но и се чудела какво да прави с останалите си деца и особено със сестричката ѝ Лили, която е почти бебе – едва на годинка.

И докато тя се чудела как да се справи с всички задължения, таткото се правел на бизнесмен край гръцкото море.
От няколко месеца той живее там, работейки в местния офис на фирмата си за недвижими имоти.

Когато станал инцидентът с детето, Ирена се вбесила на мъжа си, защото нямало как да разчита на него за подкрепа дори в този изключително тежък момент.

Припомняме, че само преди няколко месеца се заговори, че двамата са пред развод, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.