Няма да повярвате как се препитава Борис Солтарийски след края на „Шоуто на Слави“ Преглеждания: 7532

Изглежда беквокалистът е истински късметлия
0
Оценете този post

Изглежда беквокалистът е истински късметлия

Борис Солтарийски, е един от малкото късметлии, които не се притесняват за доходите си след края на „Шоуто на Слави“.

Друго си е да имаш жена, която не чака на мъжа да я храни, а достойно печели и тя за семейния бюджет.
Съпругата на Борис Солтарийски – беквокалът на прекратеното шоу на Слави Трифонов, от повече от две години върти бизнес с продажба на дрехи по интернет, пише lifeonline.bg.

Борис Солтарийски
Изглежда беквокалистът е истински късметлия

Стоките на Аделина Солтарийска не са скъпи, тя често прави промоции през сайта си. Така например може да се закупят рокли на цена от 40 лева, якета за по 45 и панталони за по 20 лева. За да привлече клиентки – които са предимно тийнейджърки, тя представя моделите си лично.

Онлайн бутикът на жената на певеца върви добре и тя печели нелоши пари. След затварянето на кепенците на „Шоуто на Слави“, именно тя била основният източник на доходи в семейството.
Те често пътуват на почивки в страната и чужбина. Понякога са заедно с дъщеричката си Ема, а понякога тя е сама с приятелки по женски.

Борис и Аделина се венчаха през 2014-та година, тогава се роди и детето им. Двамата се запознаха покрай един от проектите на гологлавия шоумен „Умна и красива”. Там моделката от „Ивет Фешън“ не стига до първото място, но Трифонов веднага я забеляза и й предложи работа в шоуто, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.