Ще се изненадате от това, което се случва с къщата на Иван Славков (разтърсващи снимки)

Гласувайте за статията

Към днешна дата прилича на къща на ужасите

Мнозина от близкото обкръжение на Иван Славков-Батето останаха изненадани от това, което се случва с къщата му.

Любимата морска вила на покойния Иван Славков в Черноморец тъне в разруха. Прочутият имот, за който все още се носят легенди за купоните, които е приютявал, в момента прилича на къща на ужасите, преживяла бомбена атака.

Иван Славков

Към днешна дата прилича на къща на ужасите

Въпреки окаяното състояние, в което морската хасиенда на Батето се намира, тя е обявена за продан от близките му. Те й търсят нов собственик срещу 79 хиляди евро.

Въпросният имот е купен пред далечната 1983 г. Преди години под сурдинка се говореше, че незабравимият спортен деец е леел шампанско край басейна в компанията на многобройни красавици.
Твърди се, че цената му тогава е била само 1,50 лв. на квадратен метър. Постройката се простира на 150 квадрата, а дворът е почти декар.

По онова време къщата била в покрайнините на Черноморец, за да има зетят на Живков уединение. Към днешна дата обаче край нея са изникнали доста хотели. Големият хол с камина, трите бани с вани, помещението за джакузи в момента изглеждат повече от зловещо.

Още има следи от мебели, даже кабелите от телефоните висят. Въпреки запуснатия вид на имота архитектурата му все още е впечатляваща, като се има предвид, че вилата е вдигната през 80-те години на миналия век. Хасиендата има парно и подово отопление, а таванът е с дървена ламперия.

Половината от първия етаж обаче е строена без основи и сградата пропада. Ако роднините на Иван Славков успеят да я продадат, новият собственик вероятно ще трябва да я събори из основи, защото цялостният ремонт би излязъл твърде скъпо.

Стените се рушат, прозорците и вратите са изпочупени от вандали, гаражът е сринат със земята, а дворът е обрасъл в бурени. Най-ценното нещо в него обаче е маслиновото дърво, което е едно от малкото в този район, пише retro.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар