Любо Нейков си отмъсти на Слави Трифонов

Гласувайте за статията

На това се казва сладко отмъщение

Продуцентът и актьор Любо Нейков вече може да е спокоен, защото успя да си отмъсти подобаващо на Слави Трифонов.

Откакто преди години напусна „Шоуто на Слави“, Любо Нейков и Слави Трифонов не питаят особено добри чувства един към друг.

Любо Нейков

На това се казва сладко отмъщение

И до ден-днешен Слави Трифонов не може да прости на бившия си подчинен Любо Нейков, че му обърна гръб. Той не може да му прости най-вече това, че от обикновен актьор на заплата се издигна до продуцент и то един от най-добрите в страната.

Както е известно, след 19 години в ефир, предаването на Трифонов остана в историята.
Спекулациите около това кой ще го наследи се нижеха една след друга в последните месеци. Въпреки подозренията, че Магърдич Халваджиян ще се намърда със свое предаване в Би Ти Ви, това не се случи.

Преди броени дни от телевизията най-накрая обявиха дълго чаканата новина. Тя определено идва като сладко отмъщение за Любо Нейков. Неговото актьорско шоу „Комиците и приятели“, чийто продуцент и актьор е и самият Нейков, ще заеме ефирното време на бившия му работодател Трифонов.

Първото издание ще бъде на 9 септември в 22:30 часа. Забавните скечове и импровизации на актьорите на Нейков ще забавляват зрителите всеки понеделник, вторник и сряда. В четвъртък и петък пък на мястото на „Шоуто на Слави“ ще гледаме „Истински истории“ на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар