Лили Иванова шашна всички. Какви ги върши?

Лили Иванова шашна всички. Какви ги върши?
3 (60%) 1 vote

На стари години се хвърли в дебрите на…

Примата на българската естрада Лили Иванова шашна всички и накара мнозина да се запитат какви ги върши.

Лили Иванова стана врачка на стари години. 80-годишната прима на естрадата в последно време се увлича по езотерика и астрология, макар да твърди, че си остава „по-здраво стъпила на земята, откогато и да е преди“

Лили Иванова

На стари години се хвърли в дебрите на…

Лили сама си направила изчисленията кои са благоприятните дни за концертите й в зала 1 на НДК преди Нова година. Първоначалната идея била тя да направи два спектакъла през ноември.

После обаче си измайсторила съответните астрологични справки и преместила датите през декември, а спектаклите увеличила на три – 8,9 и 10 декември. Това, с което основно се съобразила, са благоприятните аспекти на планетата Венера – покровителката на нейната зодия Телец, твърди „Телеграф“.

Освен това Лили Иванова не искала да попада под лошото влияние на ретроградния Меркурий и изчакала да мине вредното му облъчване през ноември. Така тя съчетала добрите дни на планетата на парите Меркурий и планетата на интереса и любовта – Венера.

Досега се знаеше, че основно композиторът Тодор Филков е този, който прави хороскопите на Лили. Тя е в добри отношения с него и продължава да й разкрива тайните на астрологията.

Преди да направи който и да е концерт, примата се съветва с него. Търсила го е също и преди покупката на жилището си срещу гарата в Подуяне. Иначе самата тя понякога си хвърля пасианси с карти и се опитва да си прави някакви изчисления по астрология, но това е по-скоро занимавка за ума, а не увлечение, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар