Маги Сидерова спи във фитнеса

Гласувайте за статията
Маги Сидерова стана фитнес маниачка

Маги Сидерова се е заела да влезе във форма за новия сезон на „На кафе“, където се изживява като репортерка – пише в. „Уикенд“. Къдравелката се завърна преди седмица от морето и буквално спи във фитнес залата – отбелязва изданието. Бившата миска призна, че е качила няколко килограма през лятото.

„Няма да ви лъжа, че ми е лесно, че съм във форма, че всичко ми се получава от раз! Качените килограми, задържаната вода и липсата на енергия са плод на разхайтен живот цели два месеца през лятото. Лично аз винаги съм в по-лоша форма в топлия сезон, отколкото през зимата. Как го постигам, и аз не мога да знам. Обаче хич не съжалявам, че прекалих със сладоледа, палачинките и шоколада. В такива дни се заспива с усмивка. Формата ще се върне, когато човек има воля и желание да го направи“ – написа Маги Сидерова и пусна свое клипче от фитнес залата.

Красавицата е убедена, че й трябват по-малко от 3 седмици, за да влезе в топ форма. Тя тренира в същия фитнес, в който доскоро работеше Ричард Величков, но се кълне, че никога не се е доверявала на услугите му, а залага на класни треньори – пише в заключение изданието.

Маги сваля излишните килограми с фитнес

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар