Бившата съпруга на Бойко Борисов с покъртителна изповед

Тя е категорична, че хората не заслужават животните
0

Тя е категорична, че хората не заслужават животните

Бившата съпруга на министър-председателя на Република България Бойко Борисов – д-р Стела Костова, направи покъртителна изповед.

Тя изля душата си в драматична публикация в социалната мрежа „Фейсбук“. В профила си там бившата съпруга на Бойко Борисов, която от години живее в Лос Анджелис, се възмути от коварното отношение на хората към животните.

Бойко Борисов
Тя е категорична, че хората не заслужават животните

„Сърцето ми е разбито. Защо хората постоянно доказват, че мнозинството от тях не са добри. Какво се случва с човечеството? Отидох до магазин „Петс Март“, за да взема шампоани за моите Айра и Бетина. И ето ги тях… бездомни кучета и котки, предадени от хората, които са били техни семейства.

Търсейки нови стопани, размахвайки опашки, душите им гледат право в очите ни, искайки състрадание и любов. Сърцето ми се къса, когато видя 14-годишен пудел, свит на стола, тих и уплашен, когато видя безпомощно чихуахуа, само с три крака, скачащо край оградата… и всички останали кучета, малки или големи, пухкави или не, чакащи хорската милост.

ЗАЩО НЯКОЙ ОТ ВАС НЕ ГИ ВЗЕМЕ? Те са живи същества, имат нужда от грижи завинаги. А тези, които видях днес, всъщност са обгрижвани от състрадателни и предани хора. Никога не съм виждала приют за животни. Това сигурно е най-тъжното място. И само мога да си представям какво е в кланиците и как мнозинството от вас ядат тези безпомощни същества… Хората не заслужават животните“, написа д-р Костова на английски език.

Самата тя е стопанка на две кучета – Айра и Бетина, които обгрижва като свои деца. Те я придружават навсякъде, а по-голямата част от свободното ѝ време е посветено на тях и градинарството, което е другото ѝ любимо хоби.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.