Нора Недкова: Прекалявах с алкохола! (Вижте какво още разкри)

Гласувайте за статията

Нора Недкова не иска да си слага силикон докато не стане майка

Нора Недкова не иска да слага силикон докато не стане майка. В специално интервю плеймейтката разкрива също какво е направила с хонорара си от „ВИП брадър“. Недкова споделя дали би участвала отново в риалити формат, както и дали е имала проблеми с алкохола.

Нора разкрива, че иска да е самостоятелна, а не да зависи от някой мъж и споделя за какво е изхарчила хонорара си от „ВИП Брадър“. „Живеех на квартира в София дълги години. Купих си апартамент и го обзаведох. Хонорара от „ВИП Брадър“ вложих в дома си. В момента обмислям бизнес, в който да инвестирам, защото не искам да завися от някой мъж“, споделя плеймейтката.

Тя иска да се покаже в различна светлина и затова би участвала отново в риалити формат. „Да, ако ще ме покаже в друга версия. Предавания, чиято цел е скандалът, не вадят през зрителите същността ти, изграждат ти грешен образ. Няма как да излезеш чист от там. Ако е положително и благотворително шоу, да, бих участвала. За панаирджийско риалити нямам желание и необходимост“, категорична е плеймейтката.

Нора разкрива още, че не планира никакви корекции по себе си. „Не. Докато не родя, няма да си сложа силикон. Не го харесвам и не приемам на 18-годишни момичета родителите им да им го подаряват за абитуриентските им балове. Грешно е това. Единственото изкуствено по мен са екстеншъните в косата ми, но просто не мога да се разделя с тях. Те са част от мен“, казва Недкова, пише „Уикенд“.

Нора разкрива, че е имало случаи, в които е прекалявала с алкохола. „О, да. Едно време много ми се случваше, имах проблеми, но от година не ми доставя удоволствие да пия алкохол. Може би пораснах. След „ВИП брадър“ се видях отстрани и вече искам повече от себе си и за себе си“, казва Недкова за проблемите си с алкохола.

Нора Недкова не планира да си слага силикон поне докато роди сн. Фейсбук

Нора Недкова не планира да си слага силикон поне докато роди сн. Фейсбук

Тя споделя също, че алкохолът я е променял. „Променям се. Понякога ставам агресивна, друг път се смея – според ситуацията. Алкохолът не е нещо хубаво. Скачала съм дори на бой под влиянието му“, откровена е плеймейтката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар