Наум Шопов – младши в трудно финансово положение (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Наум Шопов – младши не пада духом дори в трудните моменти от живота си

Наум Шопов – младши не пада духом дори и в трудните моменти от живота си. Наследникът на прочутия актьор Христо Шопов никога не е търсил от родителите си материална подкрепа. След като навършил пълнолетие, той се изнесъл от вкъщи и започнал сам да се оправя сам в живота.

Младият актьор и дипломиран лекар признава, че е имало период, в който финансовото му положение не било никак цветущо. Но дори тогава той не паднал духом, а търсил възможности да излезе от материалната криза. „Точно по това време с годеницата ми Теа празнувахме годишнина от началото на връзката ни. Бяхме на морето, а аз нямах пари да й купя скъп подарък, затова отидох до най-близката сергия и взех една обикновена малка раница за 15 лева.

Нямах възможност да я зарадвам с нещо по-скъпо, но въпреки това тя много хареса изненадата“, разказа Шопов във видеоканала си в Ютюб. И допълни, че половинката му и до днес носи раницата, защото за нея има сантиментална стойност, пише „Уикенд“. Наум казва, че никога не е взимал пари от баща си, а се стараел със собствени усилия да напредва в кариерата.

„Откраднат живот“

Когато получил възможност да участва в сериала „Откраднат живот“, бързо се съгласил, но не само заради хонорара. Макар че избрал медицината за своя основна професия, той се възползвал и от шанса да развие актьорския си потенциал. Все пак произхожда от известна артистична фамилия, а като малък мечтаел също да се изявява на сцена.

Безспорен факт е, че докторската сага донесе на Шопов широка популярност и му осигури материална сигурност. Междувременно, той успешно завърши медицина и се готов да гради кариера на пластичен хирург. Наум се занимава и с още куп странични дейности, които му носят стабилни доходи и финансови проблеми сега изобщо не го тревожат.

Освен от сериала, Наум печели доста пари и от реклама на различни продукти в социалната мрежа. Там той има над 100 000 последователи. В „Пирогов“ обаче Шопов работи като доброволец и се среща с различни хора със сериозни проблеми.

Личният живот на Наум също процъфтява. С годеницата му Теа си купиха просторен апартамент, който в момента ремонтират и обзавеждат по последна мода, защото в края на ноември очакват бебе.

Наум Шопов не пада духом дори в трудните моменти от живота сн. Инстаграм

Наум Шопов не пада духом дори в трудните моменти от живота сн. Инстаграм

Актьорът вече е взел решение да кръсти детето на баща си Христо, издават запознати. Бъдещата майка също нямала против да уважи своя свекър и да спази традицията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар