Влади Въргала проговори за раздялата с любимата си (Нови разкрития)

Гласувайте за статията

Влади Въргала няма жена до себе си в момента

Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала, проговори за раздялата с любимата си Тезджан Ферад – Джани. Доскорошната му любима първа огласи, че тандемът им се е разпаднал. В специално интервю Карамфилов също реши да разкаже своята версия за случилото се между него и Джани.

Въргала споделя, че не е останал изненадан от интервюто, което неговата приятелка е дала за раздялата им. „Не съм го очаквал, но и не съм останал изненадан. С изявлението на Джани се омаскарихме и двамата. Беше сравнително коректно интервюто й, но в същото време абсолютно ненужно. Последвалите интерпретации в интернет ме учудиха. В тях имаше 10% истина и 90% манипулация на думите на Джани, само имената ни бяха нашите! Това си е престъпление“, казва Въргала, пише „Уикенд“.

Влади не допуска, че неговата любима, която е невероятна актриса, е дала интервюто, за да привлече вниманието към себе си. „Проблемът е, че тя няма възможност да работи, защото трябва да се грижи за детето си. Уви, просто не може да  се занимава активно с професията си. Джани пише феноменално, има богат език и невероятно елегантен стил. И е чувствителна като жена. Ако замине за Ирландия и намери енергията и мотивацията в себе си да пише, ще има голям успех“, споделя Карамфилов.

Връзка

Въргала не иска да занимава хората с личния си живот, а и не мисли, че би могъл да разкаже историята им с Джани в едно интервю. „Ще кажа само, че една връзка може и да се получи, а може и не. При нас с Джани не се получи“, заявява той.

„Когато нещо не стане, причината винаги е в двамата. Джани е много наранена, защото случилото се беше абсолютно нейно решение. Тя пожела да е така. Първо, аз не съм семеен човек, за да се твърди, че съм постъпвал с някого некоректно. А и изобщо не съм бил некоректен. Направената крачка е изцяло решение на Джани. Когато ми кажат няколко пъти да си тръгна, аз го правя. За съжаление, в момента влизам в обяснителен режим, а не исках да е така…“, казва още Въргала.

Той споделя още, че в момента няма жена до себе си и оправдава слуховете, че се е разделил с жена си Силвия заради Джани.

Влади Въргала проговори за раздялата с любимата си сн. Фейсбук

Влади Въргала проговори за раздялата с любимата си сн. Фейсбук

Въргала е категоричен, че докато е бил с Тезджан й е бил верен и не е имал „три любовници накуп“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар