Биографията на Нострадамус е хит и у нас

Гласувайте за статията
Книгата „Нострадамус. Истината и лъжите за най-големия пророк за всички времена“ излезе и на български

Сериозният труд на американския изследовател Джон Хог е преведен на повече от 20 езика и е оценяван като най-пълното животоописание на европейския предсказател – пише в. „Уикенд“. Френският лекар от 16-и век Мишел дьо Нострадамус и мрачните му, но хипнотични предсказания не спират да омагьосват света вече няколко столетия – отбелязва изданието.

В миналото той е извор на мъдрост и вдъхновение за много исторически фигури. И тогава, и днес обаче гаданията му често са осъждани и заклеймявани. Но едно е сигурно – мистичният му образ не потъва в забрава. Винаги, когато това е напът да се случи, от мъглявината на словата му изплува ново знамение за настоящия ден.

Ето защо световноизвестният автор и експерт по окултни практики Джон Хог решава да напише първата пълна биография на Нострадамус. Биографията прави и сериозен исторически преглед на годините на Ренесанса и всички съпътстващи ги събития. Голямата комета, чумата в Европа и т.н. За първи път на български език се публикуват слабо известни, но автентични материали за произхода на Нострадамус. Хог е от големите специалисти по темата за пророка. Настоящият му труд наброява цели 400 страници. Книгата е разпространена по големите книжарници в цялата страна.

Биографията на Нострадамус вече и на български

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар