Нора Недкова разкри подробности около личния си живот (Има ли мъж до нея в момента?)

Гласувайте за статията

Нора Недкова не иска да зависи от мъжа до нея

Нора Недкова разкри подробности около личния си живот. В специално интервю плеймейтката сподели също и как се издържа. Нора сподели също, че гледа да се възползва максимално от последните слънчеви дни.

„Не се задържам много на едно място. Пътувам постоянно до Слънчев бряг, Варна, Гърция… Тези дни заминавам за румънския курорт Мамая. Възползвам се максимално от слънчевите дни, гледам да се попека“, казва Недкова, пише „Уикенд“. „Винаги пътувам с близки приятелки, макар че ме одумват за придружителка на кой ли не мъж – видите ли, той ми плащал почивките. Не, не е така. Аз си финансирам всяка една ваканция сама. За мен най-важното е парите, с които разполагам, да ги влагам в изживявания, а не в предмети“, допълва плеймейтката.

Нора разкрива и как се издържа. „Снимам реклами за Инстаграм, а семейството ми също ми помага финансово. На Златни пясъци имам магазин за дрехи. За съжаление, бизнесът там е сезонен. Притежавам и недвижимости по морето, които отдавам под наем“, казва Недкова за своите приходи.

Плеймейтката разкрива подробности и около личния си живот. Тя споделя, че от година няма сериозен приятел. „Не, от година нямам сериозен приятел. Имам много обожатели, които искат да бъдат с мен, но аз съм взискателна към себе си и ухажорите. На този етап не съм за сериозна връзка, семейство, дом и потомство. На 25 години съм, а моята теория е, че първо трябва да поживея съзнателно, да направя бизнес и да имам стабилни доходи, за да мога да се грижа добре за едно дете.

Млада майка

Не желая да съм млада майка, която е безотговорна към рожбата си и обикаля по света. Ще имам мъж, деца и семейство, когато се почувствам готова за това“, разкрива Недкова. Тя обаче не крие, че не й липсват авантюри. „Едно младо момиче като мен винаги е отворено за авантюри. Всяка жена от 15 до 50 години търси сигурност и любов“, споделя Нора.

Недкова коментира и слуха, че си търси нов спонсор, след като бившият й – семеен турчин, я изоставил. „Четох и аз, че съм хванала богат турчин за гадже. Но дори не познавам такъв човек. Никога не съм имала отношения с турци. Нямам нищо против тях, но съм християнка и гледам мъжът до мен да е със същата вяра. А и не си падам по семейни.

Има много свободни готини млади милионери, защо ми е някой обвързан? Винаги съм казвала, че харесвам богати мъже, защото, който разполага с пари, се е изградил, гради и иска още да се развива.

Нора Недкова няма мъж до себе си от година сн. Фейсбук

Нора Недкова няма мъж до себе си от година сн. Фейсбук

Моето желание е човекът до мен да ме научи на нещо, да се развиваме заедно. Важно е и да ми осигури стабилност. На първо място обаче са уважението и любовта“, разкрива Недкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар