Ани Салич прекали с ботокса

Ани Салич прекали с ботокса
5 (100%) 1 vote

Манията по пластичната хирургия изигра лоша шега на Ани Салич

Ани Салич също залитна по пластичната хирургия. Тази мода не подмина и водещата на новините. 50-годишната журналистка прекалява с интервенциите за подмладяване. Тя се появява на екран в доста странен външен вид, видя HotArena.

Тя видимо се е подмладила. Бръчките около устните и по челото й са загладени. Зрителите на Нова телевизия веднага забелязаха промяната. Те вече умуват в интернет форумите на какво се дължи необичайната визия на новинарката.

Суетната телевизионерка напоследък започнала да се притеснява от бръчките си. Но разкрасяващата интервенция напълно е променила лицето й. Веждите й са видимо са променили позицията си. Докато чете новините Ани Салич има учудена физиономия. Според експерти в бранша, подобен негативен ефект е честа последница след инжектиране на ботокс. Този специфичен токсин блокира мускулите на лицето, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Ако се вярва на слуховете Ани Салич вече е приключила връзката си с банкера и очевидно се подготвя за нова любов в живота си. Преди две години тя се раздели с мъжа си – сърбина Бранко, след брак, който продължи 20 години. Бившият й съпруг имаше зависимост към хазарта и проигра цяло състояние из столичните казина. Вероятно това е в основата на краха на брака му с Ани Салич.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар