Елена отказва да готви на Димитър Бербатов

Елена отказва да готви на Димитър Бербатов
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов е зажаднял за гозби от българска кухня

Красивата Елена отказва да се развихри в кухнята заради любимия си Димитър Бербатов. Фотографите на „Ретро“ щракнаха футболната звезда да похапва в заведение, намиращо се точно до входа на новото му жилище на столичната улица „Оборище“, пише Хот арена, позовавайки се на изданието. Това се случва ежедневно. Бербо си поръчва любимите гозби в ресторанта.

Спортистът очевидно не изпитва притеснения да сърба шкембе чорба в идеалния център на София и това се случва буквално пред очите на стотици минувачи. С апетит той излапа порцията, като дори топеше от хляба си купата – точно както повелява традицията на село.

Очевидно футболистът не искаше да изхаби и капка от вкусната супа и затова я консумираше почти легнал върху масата, което е в разрез с всякакъв етикет и норми за хранене на публично място.

Хапването определено му се услади, тъй като той не остави приборите дори когато телефонът му звънна. Бербо проведе служебен разговор като едновременно продължи да яде от вкусната супа.

Негови съседи коментират, че откакто се преместил в престижния квартал със семейството си, той прекарва по-голямата част от деня си не у дома, а във въпросното заведение. Най-вероятно това е така, тъй като съпругата му Елена не обича да готви и за нищо на света не би влязла в кухнята.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар