Тайната любовница на Брендо изчезна мистериозно

Тайната любовница на Брендо изчезна мистериозно
5 (100%) 1 vote

Тайната изгора на Евелин Банев-Брендо изчезна безследно

Любовницата на Брендо изчезна мистериозно, научи HotArena.

Красавицата, която беше интимна с не един и двама ВИП мачовци през годините, потъна вдън земя и няма следа от нея. Фаталната Снежина изтри снимките и публикациите от профилите си в социалните мрежи, алармират нейни последователи.

Но не само те са ощетени и ще трябва да си търсят нова звезда, чийто живот да следят. Ощетени са и литературните критици, тъй като Снежина преустанови изявата и в модния си блог. Част от феновете се надяват да пише книга в девет тома, пише Хот арена, позовавахки се на „България Днес“.

Бившата блондинка е неузнаваема и сменя външността си непрестанно. Тя си живее живота с новата любов. Според запознати, той е скромен, но талантлив готвач с фамилията Томов. Преди това името на красавицата се свързваше с това на Валери Божинов, Жоро Главата и разбира се, Брендо. Но очевидно тя е решила да загърби скандалното си минало и да отвори нова страница в своя живот.

Красавицата е изтрила снимките и публикациите в профилите си, които очевидно й напомнят за скандалното минало. Историята с Брендо за нея е само част от миналото и единственото, което я интересува, е новата й връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар