Алекс Сърчаджиева с нови разкрития за „Игри на волята“ часове преди започването на предаването (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Дори Алекс Сърчаджиева не знае всичко в „Игри на волята“

Алекс Сърчаджиева направи нови разкрития за „Игри на волята“ само няколко часа преди шоуто за почне. Тв водещата разкри подробности от старта на предаването. Днес в 20:00 часа е големият старт на „Игри на волята: България“. Приключенското състезание продължава да се снима по южното ни Черноморие, но заедно с това започва и неговото излъчване по Нова тв.

Довечера зрителите за първи път ще видят на екран 24-мата участници, решили да загърбят истинския живот и да се включат в битка за 200 000 лева. Тя обаче ще бъде спечелена от само един от тях. Какви са техните истории, какви са мотивите им за участие и какви са техните очаквания от „Игри на волята: България“, ще разберем тази вечер.

Тв водещата Алекс Сърчаджиева разкрива, че дори тя не знае всичко от шоуто. „Дори самата аз не знам всичко в предаването, защото виждам участниците само на битките. Животът им в техните територии остава скрит, дори за мен. Така че и аз ще гледам доста неща като зрител и също нямам търпение шоуто да започне“, сподели Александра тази сутрин в предаването „Здравей, България“.

Още тази вечер един от участниците ще получи ключово предимство пред всички останали. Един от 24-мата ще се справи най-добре с поставената им задача. Така той ще се превърне в много, ама много силен играч, пише nova.bg.

Каква е наградата му? Кой точно е той? И как ще реагират останалите? Ще стане ясно довечера довечера в 20:00 часа.

Племена

Участниците в шоуто ще бъдат разделени не на отбори, а на 3 племена – траки, славяни и прабългари. „Красивите славяни, силните прабългари и умните траки – така ги наричаме в предаването. Участниците преминават през страхотни трансформации… Имаме такива, които след шоуто ще бъдат напълно различни, защото ще променят мисленето и възгледите си, което за нас е огромна победа.

Алекс Сърчаджиева с нови разкрития за "Игри на волята" часове преди шоуто да започне сн. Фейсбук

Алекс Сърчаджиева с нови разкрития за „Игри на волята“ часове преди шоуто да започне сн. Фейсбук

Освен това сме свидетели и на изпитания в редакторските екипи, защото редакторите ни са плътно с племената и живеят в същите условия като тях. Адски интересно е да наблюдаваме и тяхната амбиция отборите им да се справят добре, за да имат и те по-добър живот по време на снимките“, разкрива продуцентът на шоуто Александър Недялков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар