Смърт в семейството разделя Александър Кадиев и Таня (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Александър Кадиев и Таня временно разделени заради неприятна житейска ситуация

Смърт в семейството разделя Александър Кадиев и Таня. Из светските среди се разпространи слух, че танцьорката Таня Тончева е била шута на водещия Сашо Кадиев. Двамата се били разделили скоро и тя заминала при родителите си в Пловдив, като взела и дъщеря си със себе си.

През последните дни жената на Александър Кадиев наистина прекарва повече време в родния си град. Но причината не е раздяла с Кадиев, а доста по-неприятна житейска ситуация. Съвсем наскоро Таня е погребала майка си. Тъщата на Сашо – Мария, издъхнала внезапно в края на август.

Таня била изключително близка с майка си и нейното заминаване от земния свят я накарало да рухне, пише show.blitz.bg. „Моята майка ме научи на всичко. Научи ме да обичам. Научи ме да се боря с трудностите. Научи ме на прошка. Научи ме да не се предавам. Научи ме да помагам. Но не ме научи на едно: да живея без нея. Поклон за всички майки“, написа жената до Кадиев в личния си профил.

Ден по-късно качи нейна снимка, на която е със свекърва й Катето Евро. Известната актриса е водеща на рубриката „Удоволствието от храната“. В един от епизодите тя беше поканила сватя Мария да рекламира крем за протези. Майката на Таня ги носела 5 години и сподели, че те не пречат на похапването на най-различни храни.

Заради траура в семейството Александър Кадиев не отбеляза рождения си ден, който е на 30-ти август. Катето Евро също не отбеляза своя личен празник, който е на 3-ти септември.

Смърт в семейството разделя Александър Кадиев и Таня сн. Инстаграм

Смърт в семейството разделя Александър Кадиев и Таня сн. Инстаграм

Таня прекара последните дни в Пловдив, което породи слуховете за раздяла между нея и Кадиев. Катето Евро обаче категорично опроверга тези слухове, като каза, че всичко е наред и между Таня и сина й няма проблеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар