Бизнес дама върти пари на Миню Стайков

0

Мистериозната Албена Ценкова-Георгиева купувала, но после не плащала зърното

Това разкриват потърпевши от схемите на жената, която се представя като Албена Ценкова-Георгиева. Те дори не са сигурни и дали това е истинското име, или с него върти нечестната си търговия – пише в. „Уикенд“.

Въпросната Албена Ценкова-Георгиева се представяла за голям инвеститор в земеделието. При първата си среща с потенциалните клиенти демонстрирала, че е заможна. Винаги се движи с много пари в кеш и държи всички да видят това. Купувала обаче земеделска продукция само срещу пари в брой, без документи. Нямала време за касови бележки и фактури. След такива сделки Албена не плаща никакви данъци, независимо че прави брутални обороти.

Според Търговския регистър тя притежава фирма „Дунав агро трейд“. Пред клиентите си обаче споделята с голяма гордост, че това е само куха фирма, но иначе през нея върти пари на Миню Стайков. С него били много близки от десетилетие
„Не знаем дали това е истина, или тя парадира с името на Стайков, но определено работи с големи обороти“ – обясняват прецакани производители.

Те са категорични, че въпреки хвалбите й за солидни връзки с Миню Стайков, който впрочем е от година в ареста, и с други големи бизнесмени срещу нея вече има заведени дела за измами.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.