Гринго избухна: Софка не ме издържа, по-богат съм от нея! (Какво е направил с халката си?)

Гласувайте за статията

Гринго разкри продал ли е халката си

Гринго и Софи Маринова отново се събраха след крака раздяла. За Тодор Давидов, както е името на здравеняка, постоянно се говори, че е на издръжка при Софка. Според мълвата Маринова всеки ден оставя джобни на възлюбения си, с които той да се издържа.

„Имам достатъчно пари да се издържам, може да съм по-богат и от Софка. Тя никога не ме е гледала. Не ми трябват нейните пари. Имам си и те ми стигат да живея“, казва Гринго, пише „България днес“. В медиите излязоха редица материали как Тодор Давидов закъсва в парите след след раздялата със Софка. Дори от немотия той продава брачната си халка.

Гринго обаче е категоричен, че в тези слухове няма нищо вярно и той не е продавал халката си след раздялата с Маринова. „Пълни измишльотини“, изригна Тодор Давидов. „Халката не я двама за нищо на света. Дори в гроба ще си отида с нея. Тя ми е толкова ценна. Спомен за цял свят. Тя е символ на нашата любов със Софи“, категоричен е бившият затворник.

Въпреки че в момента Гринго се води безработен, той не се нуждае от пари от жена си. Айтоският гларус дълго време бачка в Германия. Успява да задели сериозна сума и банковата му сметка е пълна със зелени гущери.

Гринго и Софка наваксват пропуснатите мигове. Те бяха на романтична почивка на морето. Двойката бе сама, без наследника на Маринова – Лоренцо. Кратката отпуска идва по идея на Тодор Давидов. Според него Софка трябва да си почива повече, защото напоследък графикът й е препълнен.

„Простихме си всичко“, категоричен е Гринго. „Нямаме драми вече. Всичко е постарому. Обичаме се даже повече след тази раздяла. Във всяко семейство има проблеми. И нашето не е по-различно. Важното е, че се оправихме и сме заедно отново“, казва още бившия пандизчия.

Гринго е категоричен, че се издържа сам сн. Инстаграм

Гринго е категоричен, че се издържа сам сн. Инстаграм

Софи всячески се опитва да забременее от любимия си. Тя на няколко пъти прибягва до услугите на врачки, които да й предскажат какво й предстои в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар