Любимият на Елена Йончева избяга в Шумен

Любимият на Елена Йончева избяга в Шумен
5 (100%) 1 vote

Мъжът на Елена Йончева не дели един покрив с нея и детето им

Любимият на Елена Йончева – Пламен Тодоров от известно време не дели общ покрив с нея и със сина им, научиHotArena.

Младият архитект е в бизнес командировка. Тя ще продължи за неопределен период и през това време той ще бъде в провинцията.

В последните седмици той ежедневно да обикаля из Шумен. Именно там фирмата му ръководи строежа и дизайна на мащабен проект. Още преди месеци любимият на Елена Йончева се похвали с новото си начинание. Тогава той бе щракнат от фотографите на „Ретро“ на влизане в местен  хотел. Интересното беше, че той бе в компанията на своя колежка, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Той е придружаван от още 11 души, които работят за неговото архитектурно студио. Впечатление прави, че преобладаваща част от екипа, с който мъжът на Йончева споделя командировката, е от дами.

Въпреки професионалните ангажименти, на всички от екипа им оставало и време за забавления, а Пламен с удоволствие си припомнил безгрижието на ергенския живот – времето, в което все още не беше обвързан с бившата депутатка.

Не закъсняха и слуховете, че той кръшка на любимата си. Преди време се появи слух, че младият архитект има връзка със своя колежка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар