Дженифър Анистън проговори за проблемите си със здравето (Вижте как те се оказали пречка за кариерата й)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън пристрастена към капките за очи

Дженифър Анистън проговори за проблемите си със здравето. В началото на тази година актрисата чукна половин век. Едва ли обаче ще се намери някой, който би й дал 50 години. Звездата от „Приятели“ е все така красива и покоряваща, както и в началото на кариерата си.

Дебют в киното Дженифър прави в „Леприкон“ през 1993-та година, когато е едва на 24 години, пише woman.bg. Следват участията й в над 50 игрални филма и телевизионни поредици. А сред тях е и популярният сериал „Приятели“, на който дължи световната си слава.

В скорошно интервю актрисата за първи път публично проговаря за своето заболяване, което, по думите й, малко или много, се оказало пречка в актьорската й кариера. Става дума за „хронична сухота на очните ябълки“, вследствие на която Анистън се е пристрастила към капките за очи. Първоначално Дженифър си мислела, че очите й са чувствителни към светлините на прожекторите. След това отдала дискомфорта на някакъв вид алергия.

Стигнало се обаче до момент, в който започнала да усеща остра болезненост по време на четене. Едва тогава решила, че е време да си запише час при очен лекар. „Осъзнах, че съм пристрастена към капките си за очи и не мога да живея нормално без тях. Потърсих лекарска помощ и се оказа, че за състоянието ми си има диагноза и правилно лечение. Като млада не си обръщах никакво внимание и сега съжалявам. Всичко си има своите последици“, казва тя.

„Преди не се интересувах много от здравето си, мислех, че всичко е вечно, но сега чета ужасно много информация и се старая да живея колкото се може по-здравословно“, допълва Анистън.

Съвет

Съветът на актрисата към младите е да обръщат повече внимание на здравето си и да не повтарят нейната грешка. Тя признава, че в младежките си години е проявявала нехайно отношение към състоянието си, последствията от което, сега са налице.

Дженифър Анистън призова младите да обръщат внимание на здравето си сн. Уикимедия

Дженифър Анистън призова младите да обръщат внимание на здравето си сн. Уикимедия

Дженифър разкрива още, че доста късно е осъзнала колко важна е почивката за човешкото здраве. „Стараех се да блесна в очите на всички преди години. Не отделях никакво време за себе си и за здравето си. Работех като луда. Затова почивайте повече, наслаждавайте се на залеза, хапнете любимо ястие в компанията на добри приятели, отделяйте достатъчно време за себе си и своето здраве“, призовава накрая актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар