Саня Борисова направи емоционално признание за развода си с Ники Илиев

Гласувайте за статията

Саня Борисова с емоционално признание за драматичната раздяла с Ники Илиев

Очарователната Саня Борисова проговори за развода си с Ники Илиев. Красавицата направи емоционални признания.

„Най-големият шок в живота ми беше разводът с Ники Илиев“. Това призна блондинката в интервю за известно издание, разбра HotArena.

Всички предричаха светло бъдеще на любовта й с Ники, но изведнъж отношенията им охладняха и неочаквано се стигна до раздяла.

„Приключих двегодишен брак, в който влагах цялата си енергия. Беше ми много трудно след раздялата с Ники. Отне ми дълго време, докато се съвзема от шока след края на брака ми“, обяснява Борисова, цитирана от „България Днес“, предава Хот арена.

Красавицата дълго време се съвземаше след раздялата. Но най-после успя да я превъзмогне. Тя не крие, че към днешна дата с Ники са добри приятели. Двамата се срещат и заради общите си проекти.

Ако се вярва на слуховете, очарователната Саня има нова любов. Клюкари шушукат, че новият й любим постоянно я глези със скъпи почивки в Европа. Наскоро красавицата отмаряше в Италия. Не закъсняха и слуховете, че тя е там заедно с тайнствения господин, който буквално я носи на ръце и изпълнява всяко нейно желание. Но засега Саня упорито мълчи по въпроса и не става ясно дали в живота й има нов мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар