Вижте тузарския палат на Косьо Самоковеца (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Тузарският замък на Константин Димитров – Косьо Самоковеца е обявен за продажба

Замъкът в Боровец, който бе частна резиденция на Косьо Самоковеца, е обявен за продажба. Години наред той бе като непробиваема крепост. Но включването му в пазара на недвижими имоти дава възможност на всеки да надникне зад стените на крепостта на покойния крими герой.

Планинският имот на мафиота определено е без аналог в България. Той се продава от компанията „Луксимо“. Агенцията е известна с това, че предлага възможно най-луксозните къщи и апартаменти в България, установи проверка на ПИК, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Приказното имение е сгушено във вековна борова гора. Намира се в район с още няколко изключително луксозни вили.

Имението е в стила на средновековен дворец, изцяло от естествен камък. То е със застроена площ от 780 кв. метра. Към него има парцел от цели 4520 квадрата.

В двора е разположен голям открит басейн, който е отопляем.

Разполага с гараж за 4 автомобила, моторни шейни и други превозни средства. Обзаведен е с поръчкови мебели. Обявен е за продажба срещу сумата от 8 милиона лв.

Разполага с цели 3 огромни спални и общо 5 бани с позлатени елементи. Оромният хол разполага с кътове за сядане, камина и през него има директен достъп към вътрешния двор. В съседство има пура бар и тоалетна, която е специално за гости. Трапезарията е с капацитет 12 човека и разполага с красива камина.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар