Щерката на Мая Манолова живее като холивудска звезда

Щерката на Мая Манолова живее като холивудска звезда
5 (100%) 1 vote

Наследницата на Мая Манолова поддържа живот като този на холивудските звезди

Наследницата на Мая Манолова – Ралица има афинитет към лукса. Тя редовно се глези с екзотични почивки. Младата дама обича да вечеря в скъпи ресторанти и да се забавлява в най-оборотните нощни заведения.

Бляскавият живот не е нещо ново за щерката на Манолова. Едва на 21-годишна възраст тя се сдобива с имот в центъра на София, чиято стойност тогава е била 200 хиляди лева, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

В момента Ралица заема престижната позиция. Тя работи като главен експерт в главна дирекция „Европейски фондове, международни програми и проекти“ към Министерството на труда и социалната политика. По документи, официалната заплатата на красавицата възлиза на около 1650 лева. Но тя не е достатъчна за покриване на разходите й за почивките в на едни от най-скъпите дестинации.

Наследницата на Мая Манолова се хвали, че е почивала на остров Бали, на гръцкия остров Миконос, който е оазис за милионери от цял свят. Била е още в Милано, Москва. Имала е възможността да се наслади на някои от гръцките перли. Когато е в родината, щерката на Мая Манолова предпочита луксозни курорти за място на своята почивка.

Въпреки, че е семейна и вече е майка, Ралица все още не се е отказала от нощния живот. Единствената разлика е, че като семейна жена вече е сменила чалга клубовете с барове, в които се слуша рап музика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар