Принцеса Шарлот предизвика фурор в първия си учебен ден (А Кейт блести с нова визия)

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлот очарова всички с поведението си през първия учебен ден

Принцеса Шарлот тръгна на училище и ще посещава заедно с брат си заведението „Томас Батърси“ от тази година. Първата пряка наследница на трона от 50 години насам, бе придружена от родителите си и брат си в първия учебен ден.

Шарлот малко се смути от фотографите, когато пристигна, но бързо се овладя и дори им подари усмивка, преди да влезе в учебното заведение. Малката принцеса ще учи там с брат си, принц Джордж, който за втора година учи в частното училище.

За разлика от миналата година, този път принцът изглеждаше много по-уверен и спокоен. А присъствието на двамата му родители определено го успокои. Кейт от своя страна направо блестеше подмладена и с нова визия. Херцогинята е зарязала тъмните тонове и е започнала да изсветлява косата си. А новият цвят определено й отива, коментират кралските поданици.

Двойката продължава да следва твърда линия на поведение, като позволява на обществото да надниква частично в личния им живот, но в същото време държат всички настрани. Така съпрузите успяват да се справят с любопитството на медиите и в същото време да си осигурят спокойствие. И да си спестят преследването на папараците.

Двамата с Уилям изглеждаха много щастливи, докато водеха децата на училище. По всичко личи, че малката принцеса бе по-добре подготвена от брат си за срещата с директорката. Тя уверено поздрави дамата, след което с интерес огледа заведението, преди да влезе в него. А принц Джордж бе повече от горд, че придружава сестра си.

Принцеса Шарлот предизвика фурор на първия си учебен ден сн. Инстаграм

Принцеса Шарлот предизвика фурор на първия си учебен ден сн. Инстаграм

Приближени до кралското семейство коментират, че малкия принц е много привързан към сестра си и все по-защитнически настроен по отношение на нея и по-малкия си брат. Двамата имат малка разлика в годините и не е изненадващо, че са толкова близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар