Разделени ли?! Александър Кадиев и Таня по-щастливи от всякога (Вижте истината)

Гласувайте за статията

Александър Кадиев и съпругата му са по-щастливи от всякога

Нелеп слух раздели Александър Кадиев и съпругата му Таня. Мълвата, която се разпространи като вирус из социалните мрежи, гласеше, че известният актьор и тв водещ отново е свободен. И се е разделил с майката на дъщеря си от месеци, като двете дори се преместили в Пловдив, писа „Слава“.

В клюката се оказа, че няма нищо вярно, а тв водещият си е все така отдаден на семейството, както от първия ден, в който се събра с красивата танцьорка. Кадиев никога не е крил, че обожава жена си и тя е най-важния човек за него, заедно с майка му и дъщеря му.

„Да убедиш една жена, че си струва да откаже успешна кариера в Америка и да остане с теб в България, е наистина сериозно постижение. Съпругата ми направи тази жертва за мен и аз нито за миг не съм я карал да съжалява за това. Когато усетиш, че това е правилният човек, просто няма как да го оставиш да си отиде“, сподели още преди години актьорът, когато призна, че е открил сродната си душа.

Семейството дори се пренесе да живее във вилата на Катето Евро в Кокаляне, а досега нито снаха, нито свекървата са имали търкания помежду си. Актрисата пък признава, че не се меси по никакъв начин на младите. А дори и да имат някакви проблеми, решават ги сами.

Но именно Катето Евро бе тази, която опроверга слуховете за раздяла. Тя сподели снимка в социалните мрежи на Сашо, Таня и дъщеря им Катерина. „Обичам ви деца!“, написа Катето в социалните мрежи. С което сложи и край на спекулациите, че двамата са разделени.

Александър Кадиев и съпругата му по-щастливи от всякога сн. Фейсбук

Александър Кадиев и съпругата му по-щастливи от всякога сн. Фейсбук

По всичко личи, че семейството се радва на пълна идилия и щастие. А мълвата, че Кадиев има нова връзка с друга жена от арт средите, се оказа абсолютно безпочвен слух.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар